Βίοι αντίθετοι αλλά ΝΤΕΡΜΠΙ! Τα πολλά προβλήματα και τα… διλήμματα για Στρέπελ και «Πούρσα»

Βίοι αντίθετοι αλλά ΝΤΕΡΜΠΙ! Τα πολλά προβλήματα και τα… διλήμματα για Στρέπελ και «Πούρσα»

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της Αμμοχώστου ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα για την 9η αγωνιστική (Αντ. Παπαδόπουλος – 19:00).

Από τη μια πλευρά η Ανόρθωση του Στρέπελ που προέρχεται από το μεγάλο διπλό μέσα στο Τσίρειο όμως ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματα της και την ταυτότητα της. Στην 7η θέση με 9 βαθμούς και μόλις δύο νίκες σε 8 αγωνιστικές η Κυρία, που θέλει να πετύχει για πρώτη φορά φέτος δύο συνεχόμενες νίκες και την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα της (!).

Από την άλλη η φορμαρισμένη Νέα Σαλαμίνα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, η οποία μετράει 4 συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και φιγουράρει στην 4η θέση με 16 βαθμούς!

Πολλά αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες

Στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης ο Γιούργκεν Στρέπελ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο, όπως επίσης και τον τραυματία Νόσα Ιγκιεμπόρ.

Οι Πράνιτς, Λαβόρδε και Ντούρις συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή όμως η συμμετοχή τους στην ενδεκάδα δεν είναι σίγουρη.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ολλανδός κόουτς θα πρέπει σίγουρα να βρει τις λύσεις στο κέντρο της άμυνας με τους Στρούνα, Αρτυματά και Σωτηρίου να διεκδικούν θέση ενώ μια άλλη επιλογή είναι αυτή των Βίκτορ και Κάτσαρ.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σίγουρος απόντας είναι ο Τιμόθεος Παύλου που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τη Δόξα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι περίπου μήνες.

Από εκεί και πέρα ο Ελουντού έμεινε εκτός αποστολής αφού δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή ενώ ο Κίνγκσλει βρίσκεται στους 20 που θα πάνε «Παπαδόπουλος» όμως πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα. 

Την θέση του Ελουντού στην ενδεκάδα θα διεκδικήσουν οι Κωστή, Ντοβάλε και Αζίς ενώ αν δεν αγωνιστεί ούτε ο Κίνγκσλει (να μείνει στον πάγκο δηλαδή) τότε τη θέση του θα πάρει ο Σικόρσκι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE