ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξαφνική ΕΞΕΛΙΞΗ με Σκέμπρι!

Ξαφνική ΕΞΕΛΙΞΗ με Σκέμπρι!

Ο Αντρέ Σκέμπρι μέσω ανακοίνωσης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την Εθνική Μάλτας μετά τα επόμενα δύο παιχνίδια με Κόσοβο και Νησιά Φαρόε.

Ο 32χρονος φορ μετρά ήδη 92 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του όμως όπως δήλωσε αποχωρεί για να δοθούν ευκαιρίες σε πιο νεαρούς συμπατριώτες του.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του:

«Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να αποσυρθώ από τις υποχρεώσεις της Εθνικής μου ομάδας μετά από τα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα μας με Κόσοβο και των Νήσων Φαρόε.

Με πάνω από δύο δεκαετίες στην εθνική ομάδα, θεωρώ ότι είναι καιρός να παραμείνω στην άκρη και να αφήσουμε τους νεαρούς παίκτες να περάσουν μπροστά. Νιώθω πολύ θετικός για τα νέα πρόσωπα που έρχονται.

Σε ηλικία 32 ετών βρίσκομαι επίσης ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος της καριέρας μου. Η επίτευξη του ρυθμού δεν είναι εύκολη όταν παίζεις στο εξωτερικό και πρέπει να επικεντρωθώ στη φυσική και ψυχική προετοιμασία για αυτές τις προκλήσεις.

Το θεωρώ ως μεγάλη τιμή και προνόμιο που εκπροσωπούσα τη χώρα μου σε κάθε επίπεδο από τα U-14 προς τα πάνω. Πάντα ήμουν πολύ περήφανος που φορούσα την φανέλα της Μάλτας. Οι ειλικρινείς ευχές μου πηγαίνουν στον προπονητή Ray Ray Farrugia και όλους τους παίκτες για ένα καλύτερο μέλλον.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη μου την οικογένεια, τους υποστηρικτές, τους προπονητές, το τεχνικό προσωπικό, τους παίκτες, τον σύλλογο και όλους τους διαχειριστές των συλλόγων που δούλεψα μαζί. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι πράγματι»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top