ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αλλάζει άρδην ο καιρός - Βάλτε μπουφάν κι ετοιμάστε ομπρέλες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αλλάζει άρδην ο καιρός - Βάλτε μπουφάν κι ετοιμάστε ομπρέλες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Επιμέλεια: Μιχάλης Μενελάου

Ανάστατος ο καιρός την Τρίτη 13/11, καθώς νεφώσεις έδωσαν μεμονομένες βροχές σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας και όχι μόνο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα μας, μπόρα έκανε μούσκεμα την περιοχή δικαστηρίων στη Λευκωσία, το πρωί της Τρίτης 13/11.

Βροχερές ήταν και αρκετές περιοχές πλησίον του κέντρου της πόλης.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού το απόγευµα της Τρίτης 13/11, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεµος δυνατό να µεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ της Τρίτης, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα.

Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά σταδιακά, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, µέτριοι, 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 13/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα ανατολικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα δυτικά το απόγευµα θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα ανατολικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη 15/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τη νύχτα όµως, αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Παρασκευή 16/11 και το Σάββατο 17/11 θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top