ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τηλεφώνησε στην Αστυνομία φοβούμενος για τη ζωή του ο φερόμενος δράστης

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τηλεφώνησε στην Αστυνομία φοβούμενος για τη ζωή του ο φερόμενος δράστης

Τα κομμάτια του πάζλ της υπόθεσης, απόπειρας φόνου στον Λυθροδόντα το βράδυ της Τρίτης (13/11), καλούνται να βρουν οι Αρχές, αφού έχουν ενώπιον τους δυο εκ διαμέτρου διαφορετικές μαρτυρίες.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, την Τετάρτη (14/11) κατά τη δικαστική διαδικασία για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης του 28χρονου Ελληνοκύπριου, από τον ανακριτή της υπόθεσης, ο ίδιος ο 28χρονος επικοινώνησε προσωπικά με την Αστυνομία για να αναφέρει ότι είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με Ινδό στο χωριό Λυθροδόντας.

Μάλιστα, κατά την πρώτη επικοινωνία με τις Αρχές, ο ύποπτος ανέφερε ότι φοβάται για τη ζωή του, ενώ στη συνέχεια ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στον Ινδό και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον χώρο όπου έκρυψε το μαχαίρι και παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Αιτούμενος ένταλμα προσωποκράτησης ο επικεφαλής της υπόθεσης, ανέφερε ότι ο 28χρονος κατά την ανάκριση ισχυρίστηκε ότι είχε μιλήσει τηλεφωνικώς με τον Ινδό, με σκοπό να συναντηθούν για να μιλήσουν.

Να σημειώσουμε ότι στο χώρο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό και συγκεκριμένα κατά τις έρευνες οι Αρχές εντόπισαν αλυσίδα μήκους ενός μέτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE