ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τον Παπουλή ο Σακέτι; Πόσα χρόνια ΤΡΩΕΙ χαλλούμι και ΣΕΦΤΑΛΙΑ…

Μετά τον Παπουλή ο Σακέτι; Πόσα χρόνια ΤΡΩΕΙ χαλλούμι και ΣΕΦΤΑΛΙΑ…

Πριν μερικές μέρες η διοίκηση είχε τιμήσει τον Ζοάο Πέδρο, για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την ομάδα, σε αγώνες πρωταθλήματος. 

Πλησιάζει η ώρα που θα κάμουν το ίδιο και με τον Εστεμπάν Σακέτι. Ο Αργεντινός χαφ, στον αγώνα με την Αλκή, θα συμπληρώσει 90 συμμετοχές στην Κυπριακή Λίγκα. Ανήκει στον Απόλλωνα τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Είναι… παλιός στο νησί μας, αφού είχε έλθει για λογαριασμό της Δόξας το καλοκαίρι του 2011. Ακολούθως πήγε στην ΑΕΛ τον Γενάρη του 2013, όπου έκατσε για δυόμισι χρόνια. Έκλεισε ήδη 7 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο…

Δεν ξέρουμε αν σκέφτονται στην ΚΟΠ, να σπρώξουν τις διαδικασίες να τον κάμουν κι αυτόν Κύπριο πολίτη. Ο Σακέτι εκτός από το διαβατήριο της χώρας καταγωγής του της Αργεντινής, είναι και κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου.

Ο ανασταλτικός χαφ του Απόλλωνα, γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1985 (σε έξι μέρες γίνεται 33 χρόνων) στην πόλη Τουκουμάν της Αργεντινής. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top