ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό κράτηση 40χρονος για απάτη και απόσπασή χρημάτων- Ανοίγει φάκελος του 2015

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό κράτηση 40χρονος για απάτη και απόσπασή χρημάτων- Ανοίγει φάκελος του 2015

Στους φακέλους του 2015 ανατρέχουν οι ερευνητές του Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά τη σύλληψη 40χρονου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οδηγήθηκε την Παρασκευή (16/11) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Όπως μας λέχθηκε από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, πρόκειται για υπόθεση του 2015.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE