Νέο τροχαίο στην Πάφο - 28χρονος συγκρούστηκε με 6 οχήματα

Νέο τροχαίο στην Πάφο - 28χρονος συγκρούστηκε με 6 οχήματα

Tροχαία σύγκρουση το βράδυ της Παρασκευής (16/11) διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8:20 το βράδυ της Παρασκευής (16/11), ενώ 28χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Γλάδστωνος, κατευθυνόμενος προς τη συμβολή με την οδό Νικόδημου Μυλωνά, στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φτάνοντας στη συμβολή προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο που βρισκόταν σε στάση αναμονής, αφού ήταν αναμμένο το κόκκινο φανάρι τροχαίας.

Ο 28χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή της σύγκρουσης, κάνοντας επαναστροφή του οχήματός του και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Γλάδστωνος, όπου αφού διένυσε λίγα μέτρα απόσταση, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν αντίθετη πορεία.

Ο οδηγός παρέλειψε εκ νέου να παραμείνει στη σκηνή και συνέχισε την πορεία του, οδηγώντας σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία στο μέσο της οδού Γλάδστωνος, όπου συγκρούστηκε με άλλα τρία αυτοκίνητα που κινούνταν προς την ίδια πορεία και βρίσκονταν αριστερά του οχήματος του 28χρονου.

Ο 28χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή της νέας σύγκρουσης και στη συνέχεια εντοπίστηκε με το αυτοκίνητο του, από μέλη της Αστυνομίας στην περιοχή Γεροσκήπου, ενώ παρουσίαζε συμπτώματα μέθης. Εναντίον του εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τροχαίας σύγκρουσης, εγκατάλειψης σκηνής τροχαίας σύγκρουσης και αλόγιστης οδήγησης.

Κατά τις πιο πάνω τροχαίες συγκρούσεις προκλήθηκαν ζημιές στα ενεχόμενα οχήματα, χωρίς οποιοσδήποτε από τους οδηγούς τους να τραυματιστεί.

 

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια πρόκλησης των πιο πάνω τροχαίων συγκρούσεων.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE