Ο Αλεξάνδρου αποκάλυψε από πού ψωνίζει η Ευριπίδου στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Αλεξάνδρου αποκάλυψε από πού ψωνίζει η Ευριπίδου στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το ζεύγος βρέθηκε στην Αθήνα και ο Αλεξάνδρου αποκάλυψε το αγαπημένο κατάστημα της Ευριπίδου.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για ένα Σαββατοκύριακο με χαλάρωση και διασκεδαση.

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ μέσω ενός story του μοιράστηκε την αγανάκτηση του, που περίμενε την σύζυγό του να ψωνίσει.

Όπως έγραψε ο Νεκτάριος η σύζυγός του λατρεύει τα vintage shop και σαν βρεθεί σε ένα από αυτό δεν βγαίνει... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE