Το νέο amore της Χαριτίνης Ηλιάδου - Στο πλευρό Κύπριου επώνυμου – VIDEO

Το νέο amore της Χαριτίνης Ηλιάδου - Στο πλευρό Κύπριου επώνυμου – VIDEO

Το νέο amore της Χαριτίνης Ηλιάδου είναι και Κύπριος, και πασίγνωστος. 

Η Χαριτίνη Ηλιάδου βρέθηκε κυριολεκτικά στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου στα γενέθλιά του. Ο φιναλίστ του Survivor γιόρτασε τα γενέθλιά του σε νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας. 

Στα γενέθλιά του ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε εκλεκτούς φίλους και στο πλευρό του την Χαριτίνη Ηλιάδου.

Έτσι φούντωσαν και οι φήμες για νέο έρωτα στην πόλη, ανάμεσα στην πρώην παρουσιάστρια του OMEGA και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Δείτε το παρακάτω story από τα γενέθλιά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE