ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σωρεία κατηγοριών για τον μεθυσμένο που παρ’ ολίγον να χτυπήσει αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Σωρεία κατηγοριών για τον μεθυσμένο που παρ’ ολίγον να χτυπήσει αστυνομικούς

Κατηγορήθηκε γραπτός και αφέθηκε ελεύθερος ο 58χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/11) στην Πάφο, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών.

Ενημέρωση του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, αναφέρει ότι ο 58χρονος, αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες που αφορούν επικίνδυνη οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλης, πρόκληση ατυχήματος, ζημιά σε περιουσίας.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν μέλη της Τροχαίας Πάφου, γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ανακόπηκε για έλεγχο 58χρονος και πραγματοποιήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 142μg αντί 22μg.

Στη συνέχεια αφού κλήθηκε από τους αστυνομικούς να εξέλθει του οχήματος του, αντί αυτού, ο 58χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το όχημα του κτυπώντας σε ανθώνα και κινήθηκε με την όπισθεν προς τους αστυνομικούς.

Το όχημα του 58χρονου τελικά ακινητοποιήθηκε αφού ρίχθηκαν δυο πυροβολισμοί στο πίσω ελαστικό του αυτοκινήτου.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top