ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για την Πάφο με τη… «ψυχή στο στόμα», απέναντι σε μία απαιτητική ΕΝΠ!

Νίκη για την Πάφο με τη… «ψυχή στο στόμα», απέναντι σε μία απαιτητική ΕΝΠ!

Μεγάλη νίκη για την Πάφο επί της ΕΝΠ με 1-0!

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΕΝΠ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι (το οποίο είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες) και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του Α΄ ημιχρόνου, αλλά και καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, όμως δεν είχε ουσία, αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Ενόχ (17΄) και Αμπαρτζουμιάν (19΄), με αποτέλεσμα η Πάφος η οποία αντιμετώπισε προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι μέχρι το 35΄, να εκμεταλλευτεί μία προσωπική ενέργεια του Νέμετς στο 38΄, ο οποίος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ενόχ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ!

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Πάφος ανέβασε την απόδοση της, έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος της και θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις, με τους Ράσιτς (41΄) και Νέμετς (45΄) να πετύχει και δεύτερο γκολ, ενώ στο 45΄+1΄ ακυρώθηκε γκολ του Ράσιτς!

Οι «βυσσινί» σε αυτό το διάστημα έψαχναν τα «πατήματα» τους, επηρεασμένοι από την εξέλιξη του αγώνα, όμως θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 45΄+2΄ με τον Ζάρατε!

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η ΕΝΠ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για την ισοφάριση, απέναντι σε μία Πάφο που οπισθοχώρησε από νωρίς και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με στόχο να διαφυλάξει το προβάδισμα της.

Οι «βυσσινί» ήταν συνεχώς στο προσκήνιο, είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ολίβα (59΄) και Κολοκούδια (69΄), αλλά και κάποιες καλές προϋποθέσεις, όμως αντιμετωπίσαν προβλήματα στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι που αμύνονταν σθεναρά, να κρατήσουν μέχρι το πολύτιμο γι΄ αυτούς 1-0, παίρνοντας το «τρίποντο», το οποίο πανηγύρισαν έντονα μαζί με τον κόσμο τους.

Κίτρινες: Κουλς (11΄), Χολτ (16΄), Καρώ (83΄) / Ενόχ (37΄), Μουλαζίμης (66΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πάφος (Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ, Καρώ, Μπάγκαρντ, Χολτ, Ζίβουλιτς, Κουλς, Φολπρεχτ, Ράσιτς, Νέμετς, Ζαχαρίου.

ΕΝΠ (Ελευθερίου): Κλέιμαν, Μέρτακκας, Μουλαζίμης, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Κουμής, Ενόχ, Ριέρα, Κολοκούδιας, Ουντόζι, Ζάρατε.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top