Μια μόνο αίτηση από κοινοπραξία για το τεμάχιο 7

Μια μόνο αίτηση από κοινοπραξία για το τεμάχιο 7

Μία αίτηση από κοινοπραξία Total - Eni για το τεμάχιο 7, ανακοινώνει το Υπουργείο Ενέργειας.

Μόνο μια αίτηση, η οποία προήλθε από την κονοπραξία Total E&P Cyprus B.V. / Eni Cyprus Limited έχει ενώπιον του το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για χορήγηση άδειας έρευνας υδρογονανθράκων για το ερευνητικό τεμάχιο 7.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για χορήγηση Άδειας Έρευνας Υδρογονανθράκων για το Ερευνητικό Τεμάχιο 7, εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, που ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, λήφθηκε μία αίτηση από την κοινοπραξία Total E&P Cyprus B.V. / Eni Cyprus Limited».

Προστίθεται ότι «τις επόμενες μέρες η αίτηση θα εξεταστεί από την αρμόδια Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία θα ετοιμάσει Εισηγητική Έκθεση που θα υποβληθεί στον Υπουργό Ενέργειας».

«Ακολούθως, ο κ. Υπουργός θα παρουσιάσει Πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE