ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πολλά υποστατικά με κάμερες ασφαλείας στο σημείο -Η επόμενη ημέρα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ:  Πολλά υποστατικά με κάμερες ασφαλείας στο σημείο -Η επόμενη ημέρα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν το πρωί της Τρίτης (27/11), οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την υπόθεση απόπειράς φόνου κατά του 57χρονου Νίκου Ροδοθέου, που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (26/11), στην οδό Εθνικής Φρουράς, στην Λευκωσία.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως διαπίστωσε το ThemaOnline, με παρουσία του στη σκηνή και το πρωί της Τρίτης (27/11), μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠ.ΕΓ.Ε), η οδός Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Λυκαβηττού στην Λευκωσία, συνέχισαν με το πρώτο φως της ημέρας τις έρευνες για περισυλλογή τεκμηρίων.

 

Η οδός όπου έγινε η απόπειρα, ήταν αποκλεισμένη και φρουρούμενη τουλάχιστο μέχρι τις 10 το πρωί, με μέλη της Αστυνομίας να χτενίζουν κυριολεκτικά την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή.

Πάντως στη περιοχή υπάρχουν πολλά υποστατικά με κάμερες ασφαλείας, κάτι που αναμένεται βοηθήσει τις Αρχές στο να διαπιστώσουν τις κινήσεις των δραστών, τόσο πριν αλλά και μετά την απόπειρα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 23:15 της Δευτέρας, δύο πρόσωπα που επέβαιναν μοτοσυκλέτας, έριξαν πέντε πυροβολισμούς, κατά του οχήματος του 57χρονου επιχειρηματία, ο οποίος δεν τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν τη σκηνή και ξεκίνησαν έρευνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top