ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνθρωποι της νύχτας απείλησαν κοπέλα ότι θα της κόψουν το κεφάλι - «Θέλουν να το κάνουν Λας Βέγκας»- VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνθρωποι της νύχτας απείλησαν κοπέλα ότι θα της κόψουν το κεφάλι - «Θέλουν να το κάνουν Λας Βέγκας»- VIDEO

Καταγγελίες που δύσκολα μπορεί να τις χωρέσει ο ανθρώπινος νους, ακούστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (27/11), στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι», σύμφωνα με τις οποίες συγκεκριμένοι σπιτονοικοκύρηδες απείλησαν έμμεσα την ασφάλεια παιδιών ενοίκων.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Κίνησης για το δικαίωμα της στέγασης- Παγκύπρια Ομάδα, Λευτέρης Γεωργίου, μετά το άνοιγμα του καζίνο στην περιοχή Ζακακίου στη Λεμεσό, κάποιοι προσπαθούν να κάνουν την περιοχή Λάς Βέγκας.

«Απειλούν κορίτσια, χτυπούν τις πόρτες η ώρα 2 το βράδυ», είπε ο κ. Γεωργίου που συνέχισε αναφέροντας ότι άνθρωποι της νύχτας, απειλούν τους ενοίκους λέγοντας τους « ή θα φύγετέ ή θα σε κάψουμε μαζί με τα παιδία σου» και την επόμενη μέρα της έσκισαν τα ελαστικά του οχήματος της.
Ο κ. Γεωργίου συνέχισε εξηγώντας ότι ιδιοκτήτες υποστατικών προσπαθούν να διώξουν ένοικους για να διπλοενοικιάσουν ενώ σχετικές καταγγελίες έγιναν στην Αστυνομία, που σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος της Κίνησης, επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες των υποστατικών οι οποίοι εξέφρασαν άγνοια.

Παρόμοια περίπτωση κατάγγειλε δημόσια ο νομικός σύμβουλος της Κίνησης, Ζήνωνας Νικολαΐδης, λέγοντας ότι κοπέλα δέχθηκε απειλές ότι θα της κόψουν το κεφάλι αν δεν φύγει, υποστηρίζοντας ότι οι απειλές γίνονται διότι οι υφιστάμενοι ένοικοι, πληρώνουν χαμηλό ενοίκιο.

Ο κ. Νικολαΐδης στη συνέχεια αναφέρθηκε σε απειλές προς ενοίκους ότι «ξέρουμε που πάνε σχολεία τα κοπελούκια σου», αφήνοντας αιχμές ότι η Αστυνομία δεν ανταποκρίνεται στις καταγγελίες όπως θα έπρεπε.

Σε άλλη περίπτωση, ο νομικός σύμβουλος της Κίνησης για το δικαίωμα της στέγασης- Παγκύπρια Ομάδα, αναφέρθηκε σε περίπτωση όπου ιδιοκτήτης διαμερίσματος αφαίρεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας τον ηλιακό θερμοσίφωνα, «για να κάνουν τη ζωή τους δύσκολη και να φύγουν» όπως εξήγησε.

Πάντως, τόσο ο κ. Λευτέρης Γεωργίου όσο και ο κ Ζήνωνας Νικολαΐδης τόνισαν ότι αυτές οι απειλές γίνονται από συγκεκριμένους ενοικιαστές και όχι από όλους, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τάσσονται κατά των κακοπληρωτών ενοίκων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=T-ARbDcswuY&feature=youtu.be

 

 Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top