ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία- Τι εξετάζουν οι Αρχές

ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία- Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σε τρεις συλλήψεις, δύο Ελληνοκυπρίων και ενός αλλοδαπού, προχώρησε την Τρίτη 27/11 η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό των δραστών της απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου που σημειώθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ στην πρωτεύουσα.

 

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη των τριών προσώπων μετά τον εντοπισμό μοτοσικλέτας, πλησίον της ΠΕΟ στη Παλλουριώτισσα, η οποία προσομοιάζει με τη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι δράστες της απόπειρας φόνου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα φόνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top