ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - 23χρονος σε πατέρα 16χρονης: 'Φέρ' την κόρη σου ειδάλλως εννά σου τα κρούσω!'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - 23χρονος σε πατέρα 16χρονης: 'Φέρ' την κόρη σου ειδάλλως εννά σου τα κρούσω!'

Η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/11) διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα και η Αστυνομία προχώρησε άμεσα σε δύο συλλήψεις, μετά από υποψίες που εξέφρασε ο παραπονούμενος εναντίον του ενός.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εγκρίθηκε διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησής τους.

Πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους, 23χρονους. Ο ένας εξ αυτών, για τον οποίον εξέφρασε υποψίες ο παραπονούμενος, φέρεται να διατηρούσε σχέση με την κόρη του, με τον ίδιο να έχει φέρει αντιρρήσεις.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 23χρονος με τον παραπονούμενο είχαν εντάσεις μεταξύ τους λόγω των αντιρρήσεων του δεύτερου.

Ο παραπονούμενος μάλιστα, ανάφερε ότι η ένταση μεταξύ τους κλιμακώθηκε τον Μάρτιο του 2018, όταν ο 23χρονος μαζί με άλλα δύο πρόσωπα χειροδίκησαν εναντίον του. Επίσης, είπε ότι ο 23χρονος επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά όταν ήταν μαζί με την κόρη του στην Λεμεσό και τον απειλούσε λέγοντας: «Να ξεκινήσεις τωρά να φέρεις την κόρη σου κάτω ειδάλλως εν να σου κρούσω ούλα τα αυτοκίνητα σου ένα- ένα».

Σημειώνεται ότι, εκτός από την κατάθεση του παραπονούμενου, η Αστυνομία προχώρησε και σε εξετάσεις των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης της περιοχής και σε περισυλλογή τεκμηρίων από την σκηνή.

Κοντά στην μάντρα που κάηκαν τα οχήματα, εντοπίστηκε ένα κόκκινο δοχείο στο οποίο περιείχε καύσιμα. Από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης πρατηρίου βενζίνης κοντά στην περιοχή,  φαίνεται λίγη ώρα πριν την εγκληματική ενέργεια, ένα πρόσωπο  να γεμίζει το εν λόγω δοχείο με βενζίνη και να φεύγει από το σημείο πεζό.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον φίλο του 23χρονου, τον άλλο συλληφθέντα.

Το εν λόγω πρόσωπο σε κατάθεσή του, είπε ότι ο 23χρονος του τηλεφώνησε και του πρόσφερε 150 ευρώ και του ζήτησε να θέσει φωτιά στην μάντρα, γιατί η φίλη του, σύναψε δεσμό με άλλο πρόσωπο και θεωρούσε ότι για τον χωρισμό τους ευθύνεται ο πατέρας της.

Ο δεύτερος 23χρονος, στην κατάθεσή του προέβαλε άλλοθι, ότι βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του μαζί με την φίλη του, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top