ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χειμώνας18… Αυτά τα Χριστούγεννα δώρισε στα παιδιά σου ζεστά, chic outfits από τις Okaïdi - Obaïbi

Χειμώνας18…  Αυτά τα Χριστούγεννα δώρισε στα παιδιά σου ζεστά,  chic outfits από τις Okaïdi - Obaïbi

Οι Okaïdi - Obaïbi, από το 1996, εισάγουν ανά το παγκόσμιο μια γαλλική φινέτσα σε βρέφη και παιδιά, 0 - 14 ετών, παρέχοντάς τους ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Οι Jean Duforest και Jean-Luc Souflet, ιδρυτές της εταιρείας, θέλοντας να σεβαστούν τη μοναδική ταυτότητα κάθε παιδιού, χρησιμοποιούν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, με λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα και άνεση, καθώς και με σχεδιασμό βασισμένο στην εργονομία.

Η νέα χριστουγεννιάτικη κολεξιόν ‘18 των Okaïdi - Obaïbi εστιάζει στις λαμπερές sequin / magic φανέλες, οι οποίες έχουν ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους το τελευταίο διάστημα.

Total look εμφανίσεις με κόκκινους, κίτρινους και μπλε τόνους, σε κοριτσίστικα φορέματα/ παντελονάκια και αγορίστικα sweaters/ πουκάμισα/ παντελόνια, θα κλέψουν εντυπώσεις και βλέμματα.

Χαρίστε ζεστασιά στα παιδιά σας με χαριτωμένες και παιχιδιάρικες πιτζάμες που θα καταπλήξουν ακόμη και τον Άι - Βασίλη!

Τάση στην καινούργια Okaϊdi συλλογή αποτελούν τα 2-in-1 φορέματα, χαρίζοντας φινέτσα και χάρη σε όποιο κορίτσι τα φοράει.

Φέτος τα Χριστούγεννα, κάθε γονιός που αγαπάει το παιδί του εμπνέεται από τη νέα συλλογή των Okaïdi - Obaïbi, και του χαρίζει αυτό που χρειάζεται, ζεστασιά και chic εμφανίσεις. Γνωρίστε τη νέα κολεξιόν «Χειμώνας18» των Okaϊdi - Obaϊbi με μια επίσκεψη στα καταστήματα Okaϊdi, σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Παραλίμνι, τα οποία αντιπροσωπεύονται από τον όμιλο Top Retail Cy  http://www.topretail.com.cy .

Καλά Χριστούγεννα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top