ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Νεκρός 69χρονος λόγω... ασανσέρ -Έπεσε κατά τη μεταφορά του με φορείο από τις σκάλες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Νεκρός 69χρονος λόγω... ασανσέρ -Έπεσε κατά τη μεταφορά του με φορείο από τις σκάλες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό φέρνει στο φως με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Αλήθεια». Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ που υπογράφει η Ανδρονίκη Έλληνα, 69χρονος «πέθανε λόγω έλλειψης ανελκυστήρα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, οι ένοικοι πολυκατοικίας στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων δηλώνουν απελπισμένοι, αφού στο κτήριο δεν υπάρχει ανελκυστήρας, με αποκορύφωμα το θάνατο 69χρονου γείτονά τους.

Ο 69χρονος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη δεν μπορούσε να μεταφερθεί με φορείο από τις σκάλες, η Πυροσβεστική καθυστέρησε 1,5 ώρα και ο άτυχος άντρας ξεψύχησε αναμένοντας να μεταφερθεί στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Αυγούστου 2018, όταν ο 69χρονος στην προσπάθεια των νοσηλευτών να τον μεταφέρουν με φορείο από τις σκάλες, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε στο κεφάλι και αιμορραγούσε.

Τότε αντιλήφθηκαν ότι η μεταφορά από τις σκάλες δεν ήταν δυνατή με αποτέλεσμα να κληθεί η  Πυροσβεστική που με πλατφόρμα και μετά από 1,5 ώρα κατέβασαν τον 69χρονο από τον 3ο όροφο, όπως ήταν ήδη αργά. Έτσι ο άτυχος 69χρονος και ενώ βρισκόμαστε στο 2018, πέθανε περιμένοντας να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Οι ένοικοι καταγγέλλουν αδιαφορία του Υπ. Εσωτερικών, στο οποίο είχαν αποστείλει σχετική επιστολή το 2017 για την τοποθέτηση ανελκυστήρα, λαμβάνοντας διαβεβαιώσεις ότι αυτό θα υλοποιείτο αρχές του 2018.

Επιπρόσθετα, οι άνθρωποι που μένουν στην πολυκατοικία, οι πλείστοι εκ των οποίων είναι άνω των 80 ετών, βιώνουν στην καθημερινότητά τους τραγικές στιγμές, αφού δεν μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες και πολλοί παραμένουν εγκλωβισμένοι εντός των διαμερισμάτων τους, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top