ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές τους υπάλληλοι της ΑΗΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές τους υπάλληλοι της ΑΗΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν από το απόγευμα της Πέμπτης (29/11) σε πολλές περιοχές της Κύπρου, τα συνεργεία της ΑΗΚ έτρεχαν να επιδιορθώσουν τις ζημιές που προκαλούνταν, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Και αυτό γιατί, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των σφοδρών ανέμων που έπνεαν, προκλήθηκαν αρκετές βλάβες στις γραμμές και στους παροχείς ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια και υποστατικά και τα συνεργεία της ΑΗΚ χρειάστηκε να βγουν στην κακοκαιρία για επιδιόρθωση, ώστε να μην μείνει ο κόσμος χωρίς ρεύμα.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η κακοκαιρία προκάλεσε τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Πάφο. Λόγω σφοδρών ανέμων και κεραυνών, έπεσαν δέντρα πάνω στις γραμμές της ΑΗΚ και από την έντονη κακοκαιρία που έπληξε την πόλη, αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα από τις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης (29/11).

Ωστόσο, λόγω της άμεσης ανταπόκρισης από τα συνεργεία της ΑΗΚ, μέχρι τις 23:00 το βράδυ, οι βλάβες αποκαταστάθηκαν σχεδόν σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν.

Σύμφωνα με την κα. Παπαδοπούλου, σε όσες περιοχές δεν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα από το βράδυ της Πέμπτης (29/11) αναμένεται να γίνει σύντομα, αφού τα συνεργεία της ΑΗΚ συνεχίζουν τις εργασίες τους από το πρωί της Παρασκευής (30/11).

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, είπε πως παρά το γεγονός ότι η κακοκαιρία έπληξε και άλλες πόλεις της Κύπρου, εντούτοις δεν υπήρξε περιστατικά που να χρειάστηκε να επέμβουν.

Μ. Παναγιώτου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top