ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαβορί; Ναι, αλλά να το επιβεβαιώσει και στο γήπεδο!

Φαβορί; Ναι, αλλά να το επιβεβαιώσει και στο γήπεδο!

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε το Σάββατο (01/12) την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη για το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ένα ματς στο οποίο η «Κυρία» είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο, για να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας, εκμεταλλευόμενη τις ήττες της Νέας Σαλαμίνας και της Ομόνοιας.

Μετά τον Ερμή, ακολουθούν ακόμα δύο εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Δόξα και Πάφο και άπαντες στο «Αντώνης Καράς» έχουν θέσει ως μοναδικό στόχο το 3 Χ 3, για να καλύψουν και άλλο από το χαμένο έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βέβαια, μέχρι στιγμής η Ανόρθωση δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα στην έδρα της, γι΄ αυτό και άπαντες βλέπουν το παιχνίδι με τον Ερμή με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, για να μην κάνουν μία ακόμα «στραβοτιμονιά», που ίσως αποδειχθεί οδυνηρή ενόψει της συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κάτσαρ συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή, όπως και ο Πράνιτς, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Λαβόρδε.

Θυμίζουμε την 20μελή αποστολή που ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (01/12):

Βάργκιτς, Δημητρίου, Στρούνα, Κοφί, Πράνιτς, Ντουγκλάο, Βίκτορ, Σιλντενφελντ, Σωτηρίου, Κάτσαρ, Σισέ, Μικελτάντζε, Εγγλέζου, Ράγιος, Κατσιαράβα, Ιωάννου, Ντούρις, Μπεσάτ, Οικονομίδης, Φύτος Κυριάκου.

Πάντως, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις από τον Ολλανδό τεχνικό, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δημητρίου, στα άκρα της άμυνας οι Στρούνα (δεξιά) και Μπεσάτ (αριστερά), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέτουν οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Βίκτορ, Πράνιτς και Ράγιος, στα άκρα της επίθεσης θα είναι δύο εκ των Σισέ, Εγγλέζου και Μικελτάντζε, με τον Ντούρις να είναι στην κορυφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top