ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η «κόκα», η απόπειρα εναντίον Ροδοθέου και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η «κόκα», η απόπειρα εναντίον Ροδοθέου και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης

Στα «χέρια» της Αστυνομίας βρίσκονται δύο αδέλφια ηλικίας 24 και 26 ετών μετά από πληροφόρα που έφτασε στην ΥΚΑΝ αναφορικά με «γιάφκα» ναρκωτικών σε διαμέρισμα στην Ανθούπολη. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας ο ένας εκ των δύο φέρεται να προμήθευε με ναρκωτικά νεαρούς σε Ανθούπολη και Λακατάμια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ΥΚΑΝ στα πλαίσια «στενής» παρακολούθησης συγκεκριμένου διαμερίσματος στο οποίο υπήρχε ενημέρωση από χρήστη ουσιών ότι εκεί φυλάγεται μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, εντόπισαν ύποπτο πρόσωπο να εισέρχεται στην πολυκατοικία και να ανεβαίνει στον 2ο όροφο, ενώ βγαίνοντας κρατούσε μια τσάντα.

Όταν ανακόπηκε για έλεγχο στην είσοδο της πολυκατοικίας δεν εντοπίστηκε η τσάντα ωστόσο βρέθηκαν στην κατοχή του κλειδιά που άνοιγαν την θύρα του ανελκυστήρα όπου και εντοπίστηκε η βαλίτσα που είχε στην κατοχή του ο ύποπτος. Μέλη της ΥΚΑΝ τον ρώτησαν αν γνωρίζει κάτι για την τσάντα με τον ίδιο να απαντά:  «Εν η τσάντα που επέταξα και μέσα έσιει κόκα».

Στη συνέχεια, με δικαστικό ένταλμα έγινε έρευνα στο σπίτι του όπως εντοπίστηκε άλλη μια ταξιδιωτική τσάντα που όπως πιστεύεται περιείχε κάνναβη με τον ίδιο να απαντά: «Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και αυτά».

Ακολούθως ο νεαρός οδηγήθηκε στην ΥΚΑΝ όπου προφορικά παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως ήταν ναρκωτικά ωστόσο αρνείται περαιτέρω εμπλοκή του στην υπόθεση. Μάλιστα ανέφερε ότι το διαμέρισμα το νοίκιαζε με τη φίλη του με την οποία είχαν χωρίσει πριν ένα χρόνο, ωστόσο ο αδελφός του ήθελε να κρατήσει το διαμέρισμα και έτσι του έδινε το ενοίκιο που με τη σειρά του το παρέδιδε στον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις 27/11 του τηλεφώνησε άγνωστο πρόσωπο με απόκρυψη αριθμού και του ανέφερε ότι η Αστυνομία έχει συλλάβει τον αδελφό του, προτρέποντας τον να πάει στο διαμέρισμα και «να πιάσει κάποια πράγματα να τα εξαφανίσει».

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια ο αδελφός του φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή με την ποσότητα ναρκωτικών,  ωστόσο αυτός είχε ήδη συλληφθεί για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου, αφού ήταν ένας από τους τρεις που η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες αφού εντοπίστηκαν στη σκηνή με το ύποπτο σκούτερ, το οποίο στη συνέχεια το θύμα της απόπειρας αναγνώρισε ως τη μοτοσικλέτα που τον ακολουθούσε.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο λήψης μεγάλου αριθμού καταθέσεων συνέλαβε τον 40χρονο Αλέξη Μαυρομιχάλη, αφού στα πλαίσια μαρτυρίας τον ενέπλεξαν στην υπόθεση με τα 2 κιλά και 700 γραμμάρια κοκαΐνης.

Δεν φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο 40χρονος που τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων να σχετίζεται με την απόπειρα εναντίον του Νίκου Ροδοθέου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top