ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πενθήμερη κράτηση για τον Αλέξη Μαυρομιχάλη

Πενθήμερη κράτηση για τον Αλέξη Μαυρομιχάλη

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με τον εντοπισμό και κατάσχεση πέραν των δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση.

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης («Αλεξούι») τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση μετά απο απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας σε σχέση με την υπόθεση ναρκωτικών που διερευνά η Αστυνομία και μαρτυρία φέρεται να τον εμπλέκει.

Όπως προκύπτει από προηγούμενη ανακοίνωση η υπόθεση σχετίζεται με πρόσωπο ηλικίας 24 ετών που συνελήφθη στις 27/11 (Τρίτη) για αυτόφωρο αδίκημα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Της σύλληψης του υπόπτου, προηγήθηκε έρευνα σε διαμέρισμα στο οποίο βρισκόταν ο 24χρονος στη Λευκωσία, από μέλη της ΥΚΑΝ Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κιλά κάνναβης και 700 γραμμάρια κοκαΐνης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top