Χωρίς λεωφορεία Λεμεσός και Πάφος - Επηρεάζονται μαθητές και επιβατικό κοινό

Χωρίς λεωφορεία Λεμεσός και Πάφος - Επηρεάζονται μαθητές και επιβατικό κοινό

Σηκώνουν χειρόφρενο από την Δευτέρα (3/12) οι οδηγοί λεωφορείων σε Λεμεσό και Πάφο.

Με απεργία απαντούν στην πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ). Παρά τις προσπάθειες του αρμόδιου Υπουργείου, οι εργαζόμενοι στην ΕΜΕΛ δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν την Δευτέρα (3/12) σε επ’ αόριστο απεργία , όπως είχαν εξαγγείλει το Σάββατο (31/11).

Οι εργαζόμενοι αναμένεται να συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέρας (3/12) στο σταθμό μετεπιβίβασης στο παλιό νοσοκομείο της πόλης.

Επιπλέον, από την Δευτέρα (3/12) προχωρούν σε επ’ αόριστον και οι οδηγοί του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου. Αναμένεται να επηρεαστούν 5.000 μαθητές και γύρω στις 3.500 χιλιάδες επιβατικό κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE