ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε ο κάπτεν για την ΕΠΙΛΟΓΗ Τραμετσάνι και… «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» – «Ξέραμε ότι… » (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησε ο κάπτεν για την ΕΠΙΛΟΓΗ Τραμετσάνι και… «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» – «Ξέραμε ότι… » (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το ντέρμπι του ΓΣΠ ο αρχηός του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις, μίλησε στη μικτή ζώνη στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Σχόλιο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Μπήκαμε όπως θέλαμε, πολύ δυνατά με καλή τακτική και το παιχνίδι ήρθε στην πλευρά μας με μια καλή προσπάθεια από την ομάδα. Καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πως είδε τη δική του παρουσία: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να είμαι πάντα έτοιμος. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω τίποτα μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου. Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά για να είμαι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να βοηθώ την ομάδα. Έτσι είμαι και δεν θα το αλλάξω».

Η σημασία του αποτελέσματος επί του Απόλλωνα: «Ξέραμε πως ήταν μια κρίσιμη στιγμή για εμάς, αλλά επίσης νιώθαμε σιγουριά για την ομάδα. Ξέραμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αλλάξουμε τα πράγματα προς την πλευρά μας. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά, με πάθος. Αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Πως ειδε την επιλογή του προπονητή του για ένα διαφορετικό πλάνο: «Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε αναλόγως ώστε να πάρει το αποτέλεσμα η ομάδα. Ο προπονητής επέλεξε να παίξουμε έτσι και δείξαμε ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε σε κάθε τακτική. Ήταν μια καλή απάντηση».

Πως βλέπει τη δουλειά που γίνεται στον ΑΠΟΕΛ με τον Πάολο Τραμεντζάνι: «Δουλεύουμε κάθε μέρα στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να μάθουμε τι θέλει και να το κάνουμε στο γήπεδο. Ήταν μια καλή απάντηση για όλους, κάναμε αυτό που ζήτησε και πήραμε το αποτέλεσμα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top