ΚΥΠΡΟΣ: Αγωγή εναντίον κτηνίατρου – Ζητείται αποζημίωση για θάνατο εξ αμελείας

ΚΥΠΡΟΣ: Αγωγή εναντίον κτηνίατρου – Ζητείται αποζημίωση για θάνατο εξ αμελείας

Πρώτη αγωγή για θάνατο σκύλου από ιατρική αμέλεια κατατέθηκε από ιδιοκτήτη σκύλου, εναντίον κτηνίατρου.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» στις 22 Νοεμβρίου, κατατέθηκε αγωγή εναντίον κτηνίατρου για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας για σκύλο Λαμπραντόρ και ο ιδιοκτήτης απαιτεί ειδικές αλλά και γενικές αποζημιώσεις.

Η αγωγή κατατέθηκε από το δικηγορικό γραφείο Πάρης Λοΐζου και Συνεργάτες στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η αγωγή κατατέθηκε ως ορίζει η νομοθεσία σε σχέση με την τιμή αγοράς του σκύλου. Ο σκύλος έχασε τη ζωή του από ιατρική αμέλεια, σύμφωνα με συμπεράσματα που προέκυψαν από διερεύνηση του Παγκύπριου Κτηνιατρικού Συμββουλιού.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ζητά αποζημιώσεις για την αδόκητη απώλεια, που προκάλεσε ανεκτίμητη θλίψη στην οικογένεια και τον ίδιο, που βίωσαν και τις δραματικές στιγμές του ζώου, το οποίο όπως ισχυρίζεται είχε επώδυνο τέλος, γιατί δεν εντοπίστηκε το πρόβλημα που παρουσίαζε.

Ο εν λόγω σκύλος, απεβίωσε τον Αύγουστο του 2016, αφού προηγουμένως για κάποιες μέρες σφάδαζε από τους πόνους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.