ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται τα πρώτα χιόνια εν μέσω καταιγίδων - Η πρόγνωση

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται τα πρώτα χιόνια εν μέσω καταιγίδων - Η πρόγνωση

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Τρίτη νύχτα (4/12), ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα, ενδέχεται να είναι έντονα, ενώ πιθανό να σημειωθεί και χαλαζόπτωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νότιοι, μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ, ενώ κατά τη διάρκεια καταιγίδας, θα πνέουν μεταβλητοί πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (5/12), ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ, ενώ κατά τη διάρκεια καταιγίδας, θα πνέουν μεταβλητοί πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τετάρτη βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ, ενώ κατά τη διάρκεια καταιγίδας θα πνέουν μεταβλητοί πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι.

Την Παρασκευή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το πρωί και το μεσημέρι. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.,

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE