ΕΠΙΚΗ ατάκα για τους παίκτες στην Κύπρο – «Σαν τους πεθαμένους…»

ΕΠΙΚΗ ατάκα για τους παίκτες στην Κύπρο – «Σαν τους πεθαμένους…»

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή »’Ακου τη φάση» του Super Sport FM (4/12) μίλησε και για τους παίκτες στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ενώ είχε αναλύσει μια φάση στο παιχνίδι Αλκή – Νέα Σαλαμίνα και την διαιτησία του Αντρέα Κωνσταντίνου στάθηκε σε μια φάση όπου ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω και σφάδαζε, με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον διαιτητή. Επίσης ο κύριος Κυπριανίδης χαρακτηριστικά ανάφερε πως «Αρκετές φορές οι παίκτες πέφτουν κάτω και είναι σαν τους πεθαμένους», θέλοντας να δείξει πως με τον τρόπο τους ξεγελούν τους διαιτητές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE