ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γερό πλήγμα» στην πορνεία- Έβαζαν κοπέλες να εκδίδονται- Σαρωτικές έρευνες

 ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γερό πλήγμα» στην πορνεία- Έβαζαν κοπέλες να εκδίδονται- Σαρωτικές έρευνες

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε  την Πέμπτη 6/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον ενός 52χρονου και ενός 60χρονου από την Ελλάδα και μιας 36χρονης Μολδαβής, οι οποίοι συνελήφθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό την Τετάρτη 5/12.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, "τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώσαμε μια συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη του φαινομένου της πορνείας, της μαστροπείας και συναφών αδικημάτων".
 
Συγκεκριμένα, πρόσθεσε, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών εκδόθηκαν 14 εντάλματα έρευνας σε αντίστοιχο αριθμό διαμερισμάτων, που βρίσκονται σε τρεις διαφορετικές πολυκατοικίες, στην περιοχή Γερμασόγειας.
 
Κατά τις έρευνες συνελήφθηκαν οι τρεις ύποπτοι για τη διάπραξη των αδικημάτων της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της μαστροπείας, της εμπορίας προσώπων, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκων προσώπων καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top