ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος βάλλει κατά Δήμου Λευκωσίας - «Εδώ και μήνες μας κοροϊδεύουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος βάλλει κατά Δήμου Λευκωσίας - «Εδώ και μήνες μας κοροϊδεύουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας βάλει τόσο κατά του Δήμου Λευκωσίας όσο και του Υπουργείου Μεταφορών. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «μας κοροϊδεύουν».

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του αναφέρθηκε στο ότι ο Δήμος Λευκωσίας εξάντλησε την αυστηρότητα του κατά την διάρκεια των εορτασμών στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων στην Πύλη Πάφου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Λευκωσίας γίνεται δέκτης παραπόνων για απουσία χώρων στάθμευσης με αυτή την καταγγελία του Εκπρόσωπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων να έρχεται να συμπληρώσει την ανάγκη για χώρους στάθμευσης.

Όπως αναφέρει στην δημοσίευση του ο κ. Μούσας καλεί όσους «έχουν παρευρεθεί στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων στην Πύλη Πάφου για τους σημερινούς εορτασμούς και έχουν βρει στα αυτοκίνητα τους καταγγελία του Δήμου Λευκωσίας για παράνομη στάθμευση όπως επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλ. 99453500». Επίσης τους καλεί να μη πληρώσουν το συγκεκριμένο πρόστιμο.

Προχωρώντας σε καταγγελία αναφέρει ότι «η Κοινότητα των Μαρωνιτών δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την συμπεριφορά του Δήμου Λευκωσίας και του Υπουργείου Μεταφορών. Εδώ και τρεις μήνες μας κοροϊδεύουν ότι θα διευθετήσουν ειδικό χώρο στάθμευσης για τον Καθεδρικό μας Ναό και αντ' αυτού φορτώνουν τους πιστούς με καταγγελίες και πρόστιμα. Το ποτήρι έχει πλέον ξεχειλίσει. Η Κοινότητα θα κάνει αυτό που πρέπει για να κρατήσει ζωντανή την Παναγία των Χαρίτων. Την καρδία των Μαρωνιτών».

Δείτε την φωτογραφία του όπου φαίνεται ένα εξώδικο πρόστιμο για παράνομη στάθμευση. (Τα νούμερα του αυτοκινήτου αφαιρέθηκαν):

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top