Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη «μάχη» με τη Λεβερκούζεν (PICS)

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη «μάχη» με τη Λεβερκούζεν (PICS)

Με απογευματινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 17:30 στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ΑΕΚ Λάρνακας, ενόψει του ματς της Πέμπτης (13/12, 22:00) με αντίπαλο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία, παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς απέναντι στο γερμανικό «μεγαθήριο».

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει πέντε βαθμούς στον όμιλο της σε πέντε παιχνίδια και θέλει να τερματίσει στην τιμητική 3η θέση…

Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εξαιρετικό, με τους παίκτες να είναι ευδιάθετοι και αισιόδοξοι ενόψει της τελευταίας ευρωπαϊκής τους υποχρέωσης για τη φετινή σεζόν.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση στο ΓΣΠ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE