ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΠ για τα υπό διερεύνηση προβλήματα υγείας ποδοσφαιριστών

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΠ για τα υπό διερεύνηση προβλήματα υγείας ποδοσφαιριστών

Ανακοίνωση από ΚΟΠ για τα υπό διερεύνηση προβλήματα υγείας ποδοσφαιριστών…

Αναλυτικά:

«Η ΚΟΠ, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε σε σχέση με τα υπό διερεύνηση προβλήματα υγείας ποδοσφαιριστών και τις καταγγελίες που έγιναν αφήνοντας σκιές στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, προχώρησε σε νέα ενημέρωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro, της FIFA και της UEFA για την εξέλιξη που προέκυψε με ένα εκ των ποδοσφαιριστών, ο οποίος προέβη σε δημόσια τοποθέτηση ότι πήρε ιατρική έγκριση για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συνεχίζει να παρακολουθεί το θέμα σε σχέση με τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές και παράλληλα, αναμένει τα πορίσματα των τριών ερευνών που διεξάγονται για την υπόθεση.

Πρόκειται για τα πορίσματα από την έρευνα της αστυνομίας, του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και του Ερευνώντος Λειτουργού που όρισε η Ομοσπονδία.

Όταν οι έρευνες ολοκληρωθούν, η ΚΟΠ θα προχωρήσει σε ενημέρωση για τα ευρήματα τους προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE