ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΙΔΗΣΗ με Τούντορ που σίγουρα δεν θα αρέσει στους Ομονοιάτες

Η ΕΙΔΗΣΗ με Τούντορ που σίγουρα δεν θα αρέσει στους Ομονοιάτες

Αποχωρεί από τη διαιτησία ο Ρουμάνος διαιτητής, Αλεξάντερ Τούντορ, ένα όνομα που φέρνει μαύρες μνήμες στους Ομονοιάτες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της gsp.ro στη Ρουμανία ο Τούντορ αποσύρεται από τη διαιτησία μετά από 20 χρόνια, και μάλιστα ως ο διαιτητής με τους περισσότερους αγώνες στη μεγάλη κατηγορία της χώρας. Μάλιστα οι οπαδοί στην εξέδρα (στον αγώνα Κονκόρντια – Πόλι Ιάσι 3-6) του αφιέρωσαν και ένα πανό που έγραφε: «Με σεβασμό και κύρος, για μια αξιοθαύμαστη πορεία».

Αν τα βλέπουν όλα αυτά οι Ομονοιάτες σίγουρα θα τρελαίνονται καθώς ο Τούντορ είχε κάνει μια ανεκδιήγητη διαιτησία το 2014 στον αγώνα με την Ντιναμό 4ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στέρησε από το τριφύλλι την είσοδο του στους ομίλους.

Τι είχε γίνει τότε

Το ημερολόγιο έγραφε 28 Αυγούστου 2014 και η Ομόνοια είχε την ευκαιρία να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Γιουρόπα Λιγκ) ξεπερνώντας το εμπόδιο της Διναμό Μόσχας όμως ο Ρουμάνος ρεφ, Αλεξάντερ Τούντορ της στέρησε την πρόκριση!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Ομόνοια αντιμετώπιζε την Διναμό Μόσχας στο ΓΣΠ (στο πρώτο παιχνίδι απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Ρωσία) και μπροστά σε 20000 Ομονοιάτες έδειχνε έτοιμη για μια μεγάλη και ιστορική πρόκριση.

Κρατούσε την τύχη στα χέρια της μέχρι το 93ο λεπτό με το σκορ στο 1-1 ενώ ήδη της είχαν ακυρωθεί δύο κανονικά τέρματα (Φοφανά στο 2′ και Ποτέ στο 19′). Στο 93΄όμως σε μια φάση που έγινε ξεκάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Ζοσέ Μορέιρα ο Τούντορ έκλεισε τα μάτια και η Διναμό σημείωσε το 2-1 με τον Σαμπά γκρεμίζοντας τα όνειρα των φίλων του τριφυλλιού.

Μια μαύρη νύχτα που στιγματίστηκε από την εχθρική διαιτησία του Ρουμάνου διαιτητή, Αλεξάντερ Τούντορ στερώντας από την Ομόνοια μια πανάξια πρόκριση…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top