ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Παρουσιάστηκαν νέα τεκμήρια – Από τρίχα μέχρι κουτί από γαριδάκια!

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Παρουσιάστηκαν νέα τεκμήρια – Από τρίχα μέχρι κουτί από γαριδάκια!

Με την λήξη της δίκης εντός δίκης μετά την απόσυρση του πλαισίου του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή περί πίεσης του πελάτη του από τους ανακριτές, την Δευτέρα (17/12) κατέθεσε ξανά ο πρώτος μάρτυρας στην υπόθεση του διπλού φονικού Στροβόλου, ο αστυφύλακας Ανδρέας Παναγή, που είχε καταθέσει ξανά. Πρόκειται για το χειριστή των τεκμηρίων που λήφθηκαν για την υπόθεση.

Της Γεωργίας Παππούτα 

Ο κ. Παναγή, παρουσίασε ενώπιον δικαστηρίου διάφορα τεκμήρια που αφορούν την υπόθεση:

Εντός υποστατικού σε αγρόκτημα στην περιοχή Κόρνο εντοπίστηκαν, ένα μαύρο δερμάτινο πορτοφόλι που βρέθηκε πάνω σε τραπέζι, φυτική ξηρή ουσία πάνω σε καθρέφτη, υγρό περιεχόμενο σύριγγας που εντοπίστηκε πάνω στο τραπέζι

Παρουσιάστηκαν επιπλέον, κυλινδρικός μεταλλικός σπαστηρας, τσάντα μαύρη ώμου που περιέχει διάφορα έγγραφα, σύριγγα των 5ml εντός της οποίας υπήρχε περιεχόμενο που παραδόθηκε προηγουμένως, πίπα ξύλινη μαύρου χρώματος, ένα σκοινί μαύρο με άσπρο, μπουκάλι νερού, ένα άδειο κουτί γαριδάκια, χρησιμοποιημένη χαρτοπετσέτα, τραπεζική κάρτα στο όνομα Edyok και χαρτονομίσματα από διάφορες χώρες.

Επίσης παρουσιάστηκαν, ένα αποτσίγαρο, σφυρί μεταλλικό με ξύλινη χειρολαβή, γαλάζιο σχοινί, πόλοι μπαταρίας αυτοκίνητου, μαύρο σμιλάρι (κοπτικό εργαλείο με λεπίδα), μία κλειδωνιά, άσπρο καλτσάκι συγκράτησης αστραγάλου, κάλτσες που λήφθηκαν από την τσάντα που ήταν μέσα στον φούρνο στο πατρικό του Τζιωνη.

Ακόμα, παρουσιάστηκε η ταυτότητα του Τζιωνή, ένα μικρό βιβλιαράκι μαύρο, με χειρόγραφες σημειώσεις μολυβιού και πένας. Λήφθηκε από γυναίκεια τσάντα πλάτης η οποία βρισκόταν σε αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα βιβλιαράκι στο μέγεθος ενός πακέτου τσιγάρων το οποίο ανήκει στον παππού του Τζιωνή.

Από τον Τζιωνη παραλήφθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μικρό πτυσσόμενο μαχαίρι με λεπίδα 5εκ και σπασμένη χειρολαβή καφέ και μαύρη.

Ανάμεσα στα τεκμήρια που παρουσιάστηκαν ήταν και μία μαύρη τρίχα εντός κουτιού και ένα ανδρικό εσώρουχο, μία μπλούζα και δύο γάντια.

Κάποια τεκμήρια, στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Παναγή όπως το βιβλιαράκι σημειώσεων, δεν παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστηρίου, διότι βρίσκονται στο εργαστήριο δακτυλοσκοπίας ΥΠΕΓΕ και θα κατατεθούν από εξεταστή εργαστηρίου.

Ο κ. Παναγή είπε ότι υπάρχουν τεκμήρια τα οποία βρίσκονται εκτός καταλόγου με τον δικηγόρο της Σάρας Σιαμος, κ. Αργυρού, να θέτει ερώτηση για το ποιος αποφασίζει τι θα γίνει τεκμήριο και τι όχι.

Η Κατηγορούσα Αρχή απάντησε ότι η ίδια παίρνει την απόφαση για τα τεκμήρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top