ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ»

«Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ»

Μια ξεχωριστή μέρα διοργάνωσε η ΕΚΟ για περισσότερα από 500 παιδιά και τις οικογένειές τους από την επαρχία Λευκωσίας, την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου, στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας.

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, σε συνεργασία με κοινοτικά συμβούλια, σχολεία χωριών της επαρχίας Λευκωσίας και την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, προσκάλεσε τις οικογένειες σε μια «Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ», με φόντο τη γιορτινή ατμόσφαιρα της Παραμυθούπολης, όπου απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες παιχνίδι και εκπλήξεις. Οι οικογένειες μεταφέρθηκαν στον χώρο με λεωφορεία, προσφορά της ΕΚΟ.

Η διεύθυνση και εθελοντές εργαζόμενοι της ΕΚΟ, βρίσκονταν στον χώρο από νωρίς, επιφυλάσσοντας την πιο ζεστή υποδοχή και δώρα για μικρούς και μεγάλους. “Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Ως εκ τούτου η επιστροφή μέρους της κερδοφορίας μας μέσω προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι για εμάς κομμάτι της κουλτούρας μας. Στόχος της Εταιρείας με τη σημερινή μας δράση, είναι να προσφέρουμε τη χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία του παιχνιδιού στα παιδιά, τα οποία το έχουν περισσότερο ανάγκη” επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς.

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, επιστρέφοντας στην κοινωνία την αγάπη και την προτίμηση που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει και στηρίζει διαρκώς τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, την κοινωνία και ευρύτερα τον άνθρωπο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top