ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Το απύθμενο θράσος του 47χρονου αστυνομικού - Το θέατρο για να παρασύρει την 22χρονη νοσηλευτρια στο κρεβάτι

ΚΥΠΡΟΣ: Το απύθμενο θράσος του 47χρονου αστυνομικού - Το θέατρο για να παρασύρει την 22χρονη νοσηλευτρια στο κρεβάτι

Καλά μελετημένο ήταν το σχέδιο του 47χρονου αστυνομικού, του οποίου το Ανώτατο Δικαστήριο μετέτρεψε τη 12μηνη φυλάκιση με αναστολή, σε 2 χρόνια άμεσης φυλάκισης, για σεξουαλική παρενόχληση 22χρονης νοσηλεύτριας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της δημοσιογράφου Σόφης Ορφανίδου στην εφημερίδα «Πολίτης», ο 47χρονος, είχε κάνει πρόταση στην 22χρονη τότε (2013) νοσοκόμα, όπως αναλάβει την φροντίδα του ανάπηρου αδερφού του, έναντι 30 ευρώ την κάθε φορά.

Τελικά, αντί αυτού ο 47χρονος καθοδήγησε τηλεφωνικός την 22χρονη σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, όπου την ανάμενε ο ίδιος φορώντας πιτζάμες, ενώ όταν η άτυχη νεαρή εισήλθε στο δωμάτιο, ο άντρας κλείδωσε την πόρτα.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Π», της ζήτησε να τον γδύσει και να τον βοηθήσει να κάνει μπάνιο, ζητώντας από την 22χρονο να τον τρίψει παντού με τα χέρια και όχι με σφουγγάρι.

Ο καταδικασθέντας σε φυλάκιση πλέον, μετά το μπάνιο και ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι άρχισε να επιτίθεται άσεμνα στην νεαρή νοσοκόμα, η οποία αντέδρασε, με τον αστυνομικό να της αναφέρει ότι η προηγούμενη συνάδελφος της δεχόταν και άρα έπρεπε και η ίδια να συγκατατεθεί.

Το μαρτύριο της 22χρονης δεν τελείωσε εκεί, αφού μετά το φιλί που έδωσε στον 47χρονο, όντας υπό καθεστώς φόβου, στη συνέχεια, πριν ξεκλειδώσει την πόρτα, αφού της κατέβαλε τα 30ευρώ και η νεαρή ετοιμαζόταν να φύγει, της φώναξε να επιστρέψει διότι «δεν είχε ολοκληρώσει», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο «Π».

Η νοσοκόμα, φοβούμενη τυχόν βιασμό, υπέκυψε στις ορέξεις του 47χρονου αστυνομικού, πριν αυτός τελικά ξεκλειδώσει την πόρτα και την αφήσει να φύγει.

Πάντως, όπως σημειώνει ο «Π», κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος είχε αποταθεί και σε άλλες νοσηλεύτριες, με τον ίδιο τρόπο προσέγγισης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top