ΠΑΦΟΣ: Τέλος τα σενάρια με τα οστά – Ολόκληροι οι σκελετοί δύο ατόμων

ΠΑΦΟΣ: Τέλος τα σενάρια με τα οστά – Ολόκληροι οι σκελετοί δύο ατόμων

Σε δύο άνδρες φαίνεται να ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν σε παραλιακή περιοχή στην Χλώρακα, το Σάββατο (15/12).

Μαζί με μέλη της Αστυνομίας που φρουρούσαν την σκηνή όπου εντοπίστηκαν τα οστά, από την ημέρα που ειδοποιήθηκαν οι Αρχές μέχρι και την Δευτέρα (17/12), στο σημείο βρέθηκαν λειτουργοί του Τμήματος Αρχαιοτήτων και της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων για να διεξάγουν έρευνες.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ολόκληρους σκελετούς δύο ατόμων (πιθανότατα άνδρες), που έχουν ταφεί με τελετουργικό τρόπο.

Έτσι, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ή του ξεβράσματός τους από την θάλασσα.

Στα οστά θα γίνουν ανθρωπολογικές εξετάσεις ενώ με την μέθοδο του Άνθρακα αναμένεται να εξακριβωθεί η παλαιότητά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.