ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Πέτρου νέος Πρόεδρος της ΟΕΒ

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Πέτρου νέος Πρόεδρος της ΟΕΒ

Σε τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, το Σώμα εξέλεξε ομόφωνα τον κύριο Γιώργο Πέτρου στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της ΟΕΒ για τη διετία 1/1/2019 μέχρι 31/12/2020.

 

 
Ο κ. Πέτρου, διαδέχεται τον κ. Χρίστο Μιχαηλίδη, ο οποίος υπηρέτησε στο αξίωμα του Προέδρου από το 2014. Σύμφωνα με ρητή επιταγή του Καταστατικού της ΟΕΒ, κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να υπηρετήσει ως Πρόεδρος της Οργάνωσης, περισσότερο από δύο διετείς θητείες.
 
Ο κ. Πέτρου εκλέγηκε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒ το 2005, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (ΕΕ) το 2011 και υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης από το 2017. Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο Μηχανολογία, με ειδίκευση στην Οικονομία και Βιομηχανικό Νόμο, απασχολήθηκε ως Ανώτατο Στέλεχος σε πολυεθνικές Πετρελαϊκές Εταιρείες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ενώ από το 1977 είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Βιομηχανίας Peta, με δύο εργοστάσια στην Κύπρο και ένα στην Ιορδανία και από το 2007 είναι  Ιδρυτής  και  Διευθύνων  Σύμβουλος  της  Εταιρείας  Πετρελαιοειδών  Staroil.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top