«Ματσάρες» στους 16 του Κυπέλλου Κύπρου- Προέκυψαν ντέρμπι

«Ματσάρες» στους 16 του Κυπέλλου Κύπρου- Προέκυψαν ντέρμπι

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20/12 η κλήρωση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Κύπρου. Η κληρωτίδα είχε «κέφια» καθώς προέκυψαν παιχνίδια τα οποία θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει το Απόλλων-Ομόνοια καθώς και το Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ. Δύσκολο εμπόδιο και για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Αναλυτικά τα ζευγάρια

EΡΜΗΣ- ΑΣΙΛ

Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ

ΑΡΗΣ-Πάφος FC

Απόλλων-Ομόνοια

Ανόρθωση-ΕΝΠ

ΑΠΟΕΛ-ΔΟΞΑ

ΑΕΛ-ΘΟΙ Λακατάμιας

Καρμιώτισσα- Εθνικός Άχνας

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι στις 2, 16, 23 και 30 Ιανουαρίου 2019. Μετά την κλήρωση, η ΚΟΠ θα ορίσει το αναλυτικό πρόγραμμα (ημερομηνίες και ώρες) των αγώνων για τη φάση των «16», είτε σήμερα, είτε τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE