LIFESTYLE

Σύγχρονα και κλασικά κομμάτια του Tommy Hilfiger δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό

Σύγχρονα και κλασικά κομμάτια του Tommy Hilfiger δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό

Γιορτάζοντας τα American Icons η φθινοπωρινή συλλογή  TOMMY JEANS  2018, βρήκε την άψογη φόρμουλα στα πιο εικονικά denim στιλ της TOMMY HILFIGER  με τον πιο ισχυρό και σύγχρονο τρόπο.

Τα αγαπημένα κλασικά κομμάτια όπως το πουκάμισο Rugby και το σακάκι puffer επανασχεδιάζονται σε υπερμεγέθη σιλουέτες, επιρροές μπέιζμπολ, παιχνιδιάρικες λωρίδες, σε μια τολμηρή χρωματική παλέτα απογειώνοντας το στιλ με ξεχωριστό τρόπο.

 

Επανεξετάζοντας το αρχείο του brand, η συλλογή παίζει με μια αίσθηση νοσταλγίας, με collegiate-inspired logos και vintage εκτυπώσεις που γιορτάζουν την premium κληρονομιά της μάρκας.

Τα American classics γίνονται cool essentials αλλά με περισσότερο επαναστατικό πνεύμα για αυτούς που αγαπούν τα iconic και μοναδικά στιλ, που αβίαστα σε πηγαίνουν από την δουλειά στο παιχνίδι. 

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα απλό, καθημερινό σύνολο, με statement κομμάτια, τα οποία φυσικά έχουν το διαχρονικό χαρακτήρα του Tommy Hilfiger, δεν έχεις παρά να δεις διεξοδικά αυτή τη συλλογή. Μην ξεχνάς ότι ο καλύτερος τρόπος να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τις τάσεις (όπως το καρό παλτό για παράδειγμα) είναι να επιλέξεις κλασικά κομμάτια με μοντέρνο twist που θα μπορείς να φοράς για πολλά χρόνια. 

Η συλλογή Tommy Jeans F/W’18 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger My Mall και Nicosia Mall και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top