Πυροβολισμοί στο τουριστικό κέντρο της Βιέννης - Υπάρχουν τραυματίες - ΕΙΚΟΝΑ

Πυροβολισμοί στο τουριστικό κέντρο της Βιέννης - Υπάρχουν τραυματίες - ΕΙΚΟΝΑ

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Στο ιστορικό της κέντρο όπου υπάρχουν πολλοί τουρίστες υπήρξε ένοπλη επίθεση.

Σύμφωνα με το RT.COM είναι ακόμη άγνωστο για τα κίνητρα των δραστών. Επίσης δεν υπάρχει πληροφορία ποια είναι τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα σε παραδοσιακό Αυστριακό ρεστοράν το «Figmuller Backerstrabe» το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το εμβληματικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Στέφανου.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας της Βιέννης τραυματίστηκαν δύο άτομα «με ακόμη το τοπίο να είναι μη ξεκάθαρο».

 

Η τοποθεσία που έγινε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE