Είναι ήδη Κύπρο – Η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει

Είναι ήδη Κύπρο – Η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Τσέχος αριστερός ακραίος αμυντικός Milan Kerbr.

Μάλιστα δε, ο παίκτης βρίσκεται στο «Στέλιος Κυριακίδης», μαζί με τον μάνατζερ του, όπου παρακολουθεί τον αγώνα Πάφος FC – Απόλλων για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Λεμεσιανή ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την πρώτη από τις μετεγγραφές του Απόλλωνα από τον Ιανουάριο και έπειτα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Απόλλωνας συμφώνησε με τον Kerbr για συμβόλαιο διαρκείας δυόμιση χρόνων.

Διαβάστε: 

Βρέθηκε ο μπακ και ΕΤΟΙΜΟΣ να έρθει στο Λιμάνι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE