ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αποκάλυψη Πουρσαϊτίδη για Καραπατάκη – Πως σχολίασε το σπουδαίο διπλό και τι είπε για εξάδα

Η αποκάλυψη Πουρσαϊτίδη για Καραπατάκη – Πως σχολίασε το σπουδαίο διπλό και τι είπε για εξάδα

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ (22/12).

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας:

«Είμαστε μία οικογένεια, έχουμε άριστο κλίμα στην ομάδα και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις μία πολύ καλή χρονιά. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα κι αν μπορέσουμε να μπούμε στην εξάδα, θα είναι μία επιτυχημένη χρονιά, ενώ η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι κύλησε πάνω-κάτω στα επίπεδα του να μας πιέζουν και να έχουν την κατοχή της μπάλας κι εμείς μέσα από το τρανζίσιον να προσπαθούμε να είμαστε απειλητικοί.

Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Για 35 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, αλλά στα τελευταία δέκα λεπτά η ΑΕΚ μας έβαλε πίεση και το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας, ήταν να διώχνουμε τη μπάλα.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε ότι θα βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά σε ένα γήπεδο όπως αυτό και απέναντι στην ΑΕΚ, δεν είναι εύκολο να έχεις κατοχή της μπάλας.

Αυτό που κρατάω είναι το team spirit και την προσπάθεια που έγινε απ΄ όλους για να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι, αφού κλείσαμε το 2018 με τον καλύτερο τρόπο και ήταν μία μαγική χρονιά για τη Νέα Σαλαμίνα.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και δεν μου έχει ξανασυμβεί, είναι το να έρχεται ο Πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας (σσ. Άντρος Καραπατάκης) και να μας δίνει συγχαρητήρια, παρά την πίκρα του για το αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει ανέβει πολύ ψηλά. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, γιατί τους χρειαζόμαστε. Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top