ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλαμε να κλείσουμε ιδανικά το 2018, αποδείξαμε ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι εδώ»

«Θέλαμε να κλείσουμε ιδανικά το 2018, αποδείξαμε ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι εδώ»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά τη σπουδαία νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της ΑΕΚ Λάρνακας στην «Αρένα», ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε να κλείσουμε ιδανικά το 2018 και τα τα καταφέραμε, για να πάει ευχαριστημένος ο κόσμος στα σπίτια του και να κάνει καλές διακοπές.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε τον σημερινό αγώνα. Έχουμε αποδείξει ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι εδώ και κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει την προσπάθεια που γίνεται από αυτή την ομάδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν και τη ψυχή τους σήμερα για να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Το να κερδίζεις την ΑΕΚ στην Αρένα, αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Τώρα θα ξεκουραστούμε για να παρουσιάσουμε την ομάδα μας το 2019 ακόμη καλύτερη και ανταγωνιστική. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Ο στόχος μας δεν αλλάζει και είναι ένας. Ο στόχος μας είναι να είμαστε ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος, αφού έχουμε κερδίσει πολύ μεγάλες ομάδες, αλλά δεν αποπροσανατολιζόμαστε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και όπου μας βγάλει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top