ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κακή παράδοση που πρέπει να σπάσουν, για να μην πάνε για… «μπάνια» από τον Γενάρη

Η κακή παράδοση που πρέπει να σπάσουν, για να μην πάνε για… «μπάνια» από τον Γενάρη

Ο στόχος της Ευρώπης όχι μόνο μοιάζει με… όνειρο απατηλό για τη φετινή Ομόνοια μέσω του πρωταθλήματος, αλλά πλέον υπάρχουν φόβοι ακόμη και για μη εισόδο της ομάδας στην πρώτη εξάδα μετά το τέλος του Β΄ γύρου!

Μία εξέλιξη βέβαια που ναι μεν θα πληγώσει ανεπανόρθωτα το ήδη… «τσακισμένο» γόητρο της ιστορικής ομάδας της Λευκωσίας, αλλά επί της ουσίας, δεν θα προσφέρει τίποτα στο σύλλογο, αν το «τριφύλλι» τερματίσει στην εξάδα και έχει ρόλο κομπάρσου στα πλέι-οφ, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε… «σάκο του μποξ» για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Ο μεγάλος στόχος για την Ομόνοια τη δεδομένη στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να είναι το Κύπελλο. Να μπορέσει δηλαδή η ομάδα να αποκλείσει τον Απόλλωνα, για να «κρατήσει» ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου της και να μην νιώθουν άπαντες ότι η φετινή χρονιά τελείωσε με το… «καλημέρα» του 2019!

Ναι, σαφώς και η ομάδα του Αναστασίου είναι το αουτσάιντερ απέναντι στον Απόλλωνα, όμως θα πρέπει για πρώτη φορά φέτος άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» να κάνουν την υπέρβαση, κοντράροντας στα ίσα τον Απόλλωνα, προκειμένου να σπάσουν, αν τα καταφέρουν, και την αρνητική παράδοση που έχουν δημιουργήσει (και) απέναντι στη Λεμεσιανή ομάδα τα τελευταία χρόνια, την οποία δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε κάποιο σημαντικό παιχνίδι.

Σίγουρα το πρώτο ματς στο Τσίρειο στις 2 Ιανουαρίου, θα είναι καθοριστικό για την υπόθεση πρόκριση και ο μίνιμουμ στόχος θα πρέπει να είναι η εξασφάλιση ενός αποτελέσματος που θα της δίνει το δικαίωμα της ελπίδας για ανατροπή στη ρεβάνς του ΓΣΠ στις 16 του ίδιου μήνα.

Το… κακό για τον Ελλαδίτη τεχνικό, είναι ότι στο πρώτο ματς δεν θα μπορεί να έχει στη διάθεση του καμία από τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου, αν φυσικά μέχρι τότε αποκτηθούν κάποιοι, όμως θα τους έχει κανονικά στα πλάνα του στον επαναληπτικό. Κάτι που σίγουρα αυξάνει ακόμα πιο πολύ το βαθμό δυσκολίας του αγώνα του Τσιρείου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top