ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορυφαίες στο πρώτο μισό οι… «Κυρίες» της Ανόρθωσης!

Κορυφαίες στο πρώτο μισό οι… «Κυρίες» της Ανόρθωσης!

H Aνόρθωση κυριαρχεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η πρωτιά στη βαθμολογία με εννιά νίκες σε εννιά αγώνες αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι οι παίκτριες του Αλεξάνταρ Μπόσκοβιτς διακρίνονται παντού.

Πασαδόροι
Η Κάλια Βασιλείου της Ανόρθωσης είναι η μια καλύτερη πασαδόρος μέχρι στιγμής της σεζόν ενώ η Τζιοβάνα Γκόγκιτς της Τεχνοοικία ΑΕΚ κάνει πολύ καλή χρονιά.

Ακραίες
Η Τζουλιάνα Καετάνο της Ανόρθωσης μαζί με τη συμπαίκτριά της Μιροσλάβα Κιγιάκοβα είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή ακραίες. Πολύ καλή και η Αμερικανίδα Α. Γκούντγουορθ της Ολυμπιάδας Ν.

Κεντρικές
Με διαφορά η Γεωργία Σταυρινίδου της Ανόρθωσης είναι η καλύτερη κεντρική του πρώτου μισού της περιόδου 2018-19.

Διαγώνιος
Η Χιλιανή Κρίστιαν Βέρμπλ του «Κorantina Homes» Παφιακού που ήλθε στις τελευταίες αγωνιστικές άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Πολύ καλή και η σεζόν της Σέρβας Ιβάνα Ράντονιτς τυης Ανόρθωσης.

Λίμπερο
Η διεθνής Χριστιάνα Δαϋίδ της Ανόρθωσης κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα και διακρίνεται. Πολύ καλή και η έτερη διεθνής Έλενα Μοσφιλιώτη της Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Ο προπονητής που διακρίνεται μέχρι στιγμής είναι ο Σέρβος Αλαξάνταρ Μπόσκοβιτς της Ανόρθωσης που διατηρεί την ομάδα του πρώτη και αήττητη.

Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν είναι η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως μαζί με τον «Κorantina Homes» Παφιακό. Δυσάρεστη έκπληξη είναι η Αναγέννηση Δερύνειας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top