ΦΡΙΚΗ! Νεαρή αθλήτρια δολοφονήθηκε με 30 μαχαιριές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΦΡΙΚΗ! Νεαρή αθλήτρια δολοφονήθηκε με 30 μαχαιριές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η άγρια δολοφονία της 16χρονης κολυμβήτριας, Σαφία Ασκάροβα, από τον σύντροφό της.

Όπως ομολόγησε ο Νικίτα Μαλίγκιν, επίσης κολυμβητής, σκότωσε τη νεαρή αθλήτρια με μαχαίρι, ενώ ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έφερε 30 μαχαιριές στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της!

«Πήρα το μαχαίρι και τη μαχαίρωσα. Δεν θυμάμαι το σημείο στην οποία τη μαχαίρωσα πρώτη φορά. Προσπάθησε να φύγει, αλλά συνέχιζα να τη μαχαιρώνω. Στην αρχή δεν μπορούσα ν’ αντιληφθώ τι είχα κάνει. Το συνειδητοποίησα στο δρόμο για το σπίτι μου», υποστήριξε ο Μαλίγκιν, περιγράφοντας με ανατριχιαστικό τρόπο τη δολοφονία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Ρωσία, μάρτυρες αναφέρουν ότι λόγοι ζήλιας ώθησαν τον Μαλίγκιν στη βάναυση δολοφονία της Ασκάροβα.

Φρίκη στη Ρωσία - 16χρονη κολυμβήτρια δολοφονήθηκε με 30 μαχαιριές!

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE