ΞΑΦΝΙΑΣΕ η κίνηση Άγγελου Ευθυμίου και… ΠΑΕΙ για νέα ομάδα

ΞΑΦΝΙΑΣΕ η κίνηση Άγγελου Ευθυμίου και… ΠΑΕΙ για νέα ομάδα

Την παραίτηση του από τον πάγκο του Ακρίτα Χλώρακας έδωσε ο Κύπριος προπονητής, Άγγελος Ευθυμίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ΑΕΠ, Απόλλων, ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, ΑΕΛ, ΑΕΚ Κουκλιών, Ακρίτα Χλώρακας, καθώς και πρώην προπονητής Κολώνη Γεροσκήπου, πρώην βοηθός προπονητής Πάφος FC, υπέβαλε την παραίτηση του την Πέμπτη (27-12) από τον πάγκο του Ακρίτα Χλώρακας για προσωπικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι ο Ακρίτας Χλώρακας με τον Άγγελο Ευθυμίου στον πάγκο ανέβηκε από τη Γ΄ στη Β΄ κατηγορία, ενώ βρέθηκε και στον τελικό κυπέλλου Γ΄ κατηγορίας Επίλεκτης ΣΤΟΚ τον περασμένο Μάιο στο «ΑΕΚ Αρένα» απέναντι στον Ονήσιλο Σωτήρας.

Ο Ακρίτας Χλώρακας με το πέρας της 13ης αγωνιστικής είναι στην 7η θέση του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας με 18 βαθμούς.

Πλέον, ο νεαρός Κύπριος τεχνικός θα ξεκουραστεί για λίγο, αλλά συνάμα θα είναι στο ψάξιμο νέας προπονητικής στέγης! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν άρεσαν στον Τατάρ οι δηλώσεις του ΠτΔ - «Ένδειξη πολιτικής επιβολής»

Δεν άρεσαν στον Τατάρ οι δηλώσεις του ΠτΔ - «Ένδειξη πολιτικής επιβολής»

Ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, μετά την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, στη Λευκωσία αποτελούν "ένδειξη της πολιτικής κυριαρχίας και επιβολής που ακολουθεί εδώ και καιρό η ελληνοκυπριακή πλευρά", κατά την έκφρασή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE