Η νέα εκπομπή της Κενεβέζου - Δεν θα φιλοξενεί μόνο πολιτικούς

Η νέα εκπομπή της Κενεβέζου - Δεν θα φιλοξενεί μόνο πολιτικούς

Η Αιμιλία Κενεβέζου στις διαφορετικές, προσωπικές συνεντεύξεις δεν θα έχει απέναντί της μόνο πολιτικά πρόσωπα όπως μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα.  

Στα μέσα Ιανουαρίου θα μπει στο πρόγραμμα του Alpha Κύπρου η βραδινή εκπομπή της Αιμιλίας Κενεβέζου.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού των Λατσιών, σύμφωνα με το TvCapuccino θα φιλοξενεί πρόσωπα από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο της Κύπρου σε διαφορετικές, προσωπικές συνεντεύξεις.

Εκείνο που δεν έχει καθοριστεί ακόμη είναι η ημερομηνία έναρξης της νέας εκπομπής της Αιμιλίας Κενεβέζου, αλλά και η μέρα προβολής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE