Το όνομα του ΕΠΑΙΞΕ για μεγάλες ομάδες της Κύπρου και τώρα είναι σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Το όνομα του ΕΠΑΙΞΕ για μεγάλες ομάδες της Κύπρου και τώρα είναι σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Το όνομα του Ισάακ Κουένκα έπαιξε για μεγάλες ομάδες του νησιού μας το περασμένο καλοκαίρι.

Τελικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέληξε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην CF Reus Deportiu. Ένα εξάμηνο μετά όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε μιας και η ομάδα του ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα πάντα με ξένο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ).

Δεν ξέρουμε αν αυτό φέρει κάποια εξέλιξη – αποχώρησή του από την Reus όμως σίγουρα αρκετές ομάδες (και εντός και εκτός Ισπανίας) παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE