ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποταμούς- Περιπέτεια η διακίνηση στην πόλη για γνωστό ηθοποιό- VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποταμούς- Περιπέτεια η διακίνηση στην πόλη για γνωστό ηθοποιό- VIDEO

Σε χείμαρρο μετατράπηκε η λεωφόρος Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, το μεσημέρι της Τετάρτης (2/1), αφού τα τελευταία 24ωρα, βροχές πέφτουν ακατάπαυστα σε ολόκληρη την Κύπρο, με το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδίδει και σχετικές προειδοποιήσεις.

Αν και η λεωφόρος παραδόθηκε πίσω στην κυκλοφορία μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο (2018), μετά από πολύμηνα βελτιωτικά έργα, η ποσότητα νερού που πέφτει τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται να μην μπορεί να απορροφηθεί από τις σχάρες όμβριων υδάτων.

Ο αγαπητός ηθοποιός, Κώστας Βήχας, κατά τη διακίνηση του στους δρόμους της Λεμεσού γύρω στις 14:00 της Τετάρτης (2/1), περνώντας από την Αγίας Φυλάξεως, ήρθε αντιμέτωπος με ένα «χείμαρρο».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε ο κ. Βήχας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στη διασταύρωση με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, το νερό έχει φτάσει μέχρι το ύψος των πεζοδρομίων, ενώ πίδακας νερού ύψους περίπου μισού μέτρου τουλάχιστο ξεπετάγεται στη μέση του δρόμου.

Ο γνωστός ηθοποιός, συνοδεύει το βίντεο του με το σχόλιο «Πέρασα τον ποταμό Λεωφόρος Μακαρίου και βρέθηκα στον χείμαρρο της Αγίας Φυλάξεως....»

Πάντως, η Αστυνομία αρκετές φορές κάθε μέρα, μέσω ενημερώσεων για την κατάσταση του οδικού δικτύου, καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί τις τελευταίες μέρες.


Δείτε το βίντεο:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top